KONTAKT OSS

Gjør barberolje til en ny opplevelse!

Det er mange menn som ennå ikke vet om de mange fordelene med barberolje, selv om det etter hvert er blitt stadig flere som blir begeistret for denne måten å barbere seg på.

Barberolje for menn

Mange opplever at det å barbere seg blir mer lystbetont, ja til og med en helt ny opplevelse! Den er perfekt for barbering med høvel, men er også ypperlig å bruke også til barbermaskin.

Hva er så spesielt med en barberolje?
En  legger seg på huden som en beskyttende film slik at barberhøvelen, men også barbermaskinen, kan komme nærmere huden, noe som gir en jevn og glatt barbering. Ved riktig bruk gir barberolje dermed den beste og mest hudnære barberingen. The tilfører også huden fuktighet, i motsetning til barberskum som kan gjøre huden tørr.

Hvordan brukes en barberolje?

Ved bruk av barberhøvel:
For best resultat bør oljen brukes på korte skjeggstubber. Rens huden med godt, varmt vann eller legg på en varm vaskeklut på huden. Dette gjør at skjeggstubbene blir mykere, og gjør barberingen lettere. Påfør en liten mengde olje (den er drøy i bruk!) på ansikt og hals mens huden ennå er lett fuktig. Pass på at oljen kommer til overalt der du skal barbere. Deretter barberes huden med det samme. Skyll høvelen ofte for å unngå at oljen ikke tetter igjen høvelen. Opplever du at høvelen går litt tregt, kan du med fordel ha på litt mer vann på huden.

Etter barbering skylles huden med vann og klappes forsiktig tørr.

Ved bruk av barbermaskin: Hvis du velger barbermaskin, er det nok å bare ta litt  på huden rett før barbering. Barberoljen gjør at huden blir glattet mer ut slik at barbermaskinen kommer nærmere huden, slik at det blir en tettere og bedre barbering.

Velger du en barberolje av høy kvalitet, gir du huden din på samme tid pleie og resultatet er glattere hud og en herlig følelse av velvære!

Roer ned irritert hud

Barberolje for menn fra Brudanger Norway er en høykvalitets barberolje som består av utvalgte planteoljer beriket med antioksidanter, vitaminer og viktige fettsyrer i tillegg til pleiende eteriske oljer som er kjent for sine rensende, The og sårhelende effekt på huden. Den for menn har en behagelig, ren og diskret duft.

Barberolje som pleiende aftershave

Barberolje for menn fra Brudanger Norway kan også brukes på huden som en pleiende aftershave etter barbering for å roe ned irritert hud.Den trekker raskt inn i huden, uten å gjøre den fet. blir derfor et  kjekt to-i ett produkt i hverdagen.

Related Posts

Mjødurt

En av våre favoritturter som vokser her i nord, er mjødurt. Den har en mild, sommerfrisk duft og er særdeles

Read More
Scroll to Top