KONTAKT OSS

Få frem gløden i huden din!

En mild, men effektiv ansiktspeeling.

Brudanger Norway Eksfolierende gel for ansiktet er en mild, men effektiv gløden ansiktspeeling som renser i dybden og gjør huden ren og klar.

De økologiske og nærende planteoljene gir huden en strålende gløden og en mild, frisk duft av eple.

Peelingen er selvfølgelig helt uten mikroplastkuler. Skrubbekornene er laget av cellulose og bambusekstrakt, som gjør den eksfolierende gelen miljøvennlig og 100% naturlig.

Exfoliating Gel inneholder Carbomer, som til slutt vil klumpe seg når du masserer den inn i huden, og fungerer som en naturlig peeling ved å fjerne olje, talg og døde hudceller.

Bidrar til skånsom fjerning av døde hudceller (ved fysisk peeling)
Rengjør porene dine
Tilfører fuktighet og beroliger huden
Fjerner olje fra huden din
Føles renere, jevnere og mykere
Bruk gelen for en veldig skånsom peeling samtidig som den beroliger huden. Bytt til skrubben hvis du trenger en litt mer intens peeling, samtidig som du tilfører fuktighet til huden din.

Kun naturlige og økologiske ingredienser

Brudanger Norway sin visjon er å lage perfekte produkter.

I jakten på perfeksjon bruker vi kun de beste ingredienser. De naturlige, økologiske og veganske ingrediensene er personlig kuratert av Brudanger Norway sitt produksjonsteam, og er hentet fra verdens fremste leverandører.

Med inspirasjon fra klosterhager ved middelhavet i Italia og det ville, værharde Nordland, lager Brudanger Norway produkter av svært høy kvalitet, tilpasset norske forhold.

Sunn hud og velvære

 Brudanger Norway Eksfolierende gel for ansiktet gir deg gloden en naturlig, forfriskende og herlig velværefølelse og er perfekt for deg som vil ha en velduftende myk hud som ser sunn og strålende ut.

Gjør din hudpleierutine til en liten luksusopplevelse i hverdagen!

Les mer om produktet her: Eksfolierende gel for ansiktet

Related Posts

Mjødurt

En av våre favoritturter som vokser her i nord, er mjødurt. Den har en mild, sommerfrisk duft og er særdeles

Read More
Scroll to Top