KONTAKT OSS

Betingelser og vilkår

Ved bestilling inngås en kjøpsavtale først når Brudanger AS har bekreftet bestillingen med en ordrebekreftelse på e-post. Ordrebekreftelsen genereres automatisk av databasen vår uten noen manuell kontroll. Ved eventuelle feil i f.eks. oppgitt pris og leveringstid forbeholder vi oss retten til å korrigere dette senere. Ved bestilling og kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser og vilkår.

1) Dine opplysninger
Du må være fylt 18 år for å foreta kort- og kredittkjøp på brudanger.com. Avtaler med mindreårige kan ikke inngås uten foresattes godkjenning, og en bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år. Du står selv ansvarlig for at dine adresseopplysninger er korrekte og oppdaterte. Alle personopplysninger behandles i henhold til personvernloven. Brudanger er ansvarlig for behandlingen av de personopplysninger som du som kunde gir til oss. Personopplysninger kan brukes av Brudanger for å administrere, opprettholde og utvikle kundeforholdet samt for å markedsføre øvrige produkter fra Brudanger.

2) Priser
Samtlige priser oppgis inkludert merverdiavgift (moms), med mindre noe annet er oppgitt. Vi reserverer oss mot trykkfeil, og forbeholder oss retten til å korrigere priser og feilaktig informasjon. Avgift for frakt kan legges til, og det samme gjelder for eventuelle avgifter for ulike betalingsmåter. Ingen øvrige skatter eller avgifter legges til.

Fraktkostnaden vil vises i kassen, slik at du har full oversikt over alle kostnadene før du gjennomfører handelen.

3) Frakt og levering
Fast, flat fraktkostnad pr forsendelse er: 49 kr innen Norge (inkl MVA), Europa 59 kr (ingen MVA), resten av verden 69 kr (ingen MVA). Flat fraktrate gjelder kun forsendelser under 1 kg. Alle ordrer som overskrider 1 kg vil bli belastet med et frakttillegg.

4) Leveringstid
Normal leveringstid er 4- 5 virkedager. Egne leveringstider vil gjelde før høytider og helligdager.

5) Retur
Hvis et produkt er skadet ved ankomst, kontakt oss på support@brudanger.com før du returnerer varen, så finner vi ut hvordan vi skal løse det.

Har du ombestemt deg?  Vi erstatter produktet etter at det er returnert til oss i perfekt stand, uåpnet og ubrukt. Du betaler returporto. For ordrer utenfor Norge må vi kreve fraktkostnad for produktet du vil ha i stedet.

Du har 28 dager fra du bestilte for å returnere produkter. Ta kontakt med oss innen denne fristen dersom du ønsker å returnere varen. Pakker som blir sendt til oss pr postoppkrav vil ikke bli hentet men blir returnert.

6) Reklamasjon
Vi lærer mye av  dine meninger, enten det gjelder service, duft, funksjonalitet eller generell ris og ros. Ta kontakt, så finner vi ut av det. Send e-post til support@brudangernorway.com hvis det er noe.

Ellers følger vi  forbrukerkjøpsloven i forhold til angre- og returrett.

7) Betaling
Du kan betale med Visa, Vipps, Afterpay og MasterCard hos oss. Dette er naturligvis 100% sikkert og du som kunde er helt trygg. Vi gjør oppmerksom på at kortet ditt ikke belastes før vi sender varen fra oss til deg. Du vil derimot kunne se at beløpet er reservert på ditt kort.

8) Garanti
Garanti gis i følge forbrukerkjøpsloven

9) Annet

Vi registrerer kun den nødvendige informasjon for å behandle din ordre. All personlig informasjon vil ikke bli delt med andre, og er konfidensiell. Ved å bestille varer hos oss samtykker du samtidig at vi kan bruke din kontaktinformasjon til å kommunisere med deg angående din ordre/bestilling.

10) Copyright
Innhold på brudangernorway.com er Brudanger AS sin eiendom. Dette innhold er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelse av produktene, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra Brudanger AS.

11) Konfliktløsning
Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Kjøperen kan ta kontakt med Forbrukerrådet for å få bistand i en eventuell tvist med selger. Dersom minnelig løsning ikke oppnås etter megling i Forbrukerrådet, kan partene skriftlig begjære at Forbrukerrådet fremmer tvisten for Forbrukertvistutvalget. Vedtak av Forbrukertvistutvalget er rettskraftig fire uker etter forkynning. Før vedtaket er rettskraftig, kan partene, ved innsendelse av stevning til Forbrukertvistutvalget, bringe vedtaket inn for tingretten.

Scroll to Top